Автор
Повідомлення

Щаслива Рада

Аватар

Користувач

Репутація: 4

• 21.12.2015 21:01
  • +1
#172 pravda:

Своїм імям не підписуюсь - боюся. Але точно знаю - основна причина усіх цих виборчих баталій є ставки на Білому та центральний став. Не в землі, не в кравцеві, навіть не в Бобові. А саме в ставках. Просто усім нам відома вільшанська "рибна мафія" боїться втратить свої бариші. А тут появилася можливість ще й прибрати до рук центральний став. І заробляти мільйони, не платячи копійки податків. Не даючи жодної копійки до місцевого бюджету.  І не потрібно жодної соц. угоди. НІХТО З ВАС НЕ ЗАДУМУВАВСЯ - ЧОМУ? Просто проаналізуйте список людей які останнім часом активно включились у підтримку Ярового - і вам все стане ясно.

Настільки я знаю ставки на Білому і так знаходяться в оренді, тому не можу зрозуміти до ого тут вони? А щодо центрального ставка, то скажіть з чого там видно. що з нього мільйони можна мати!!! Там перш ніж мати мільйони треба в нього вкласти мільйони - окультурити і зарибнити, як мінімум! А щодо землі і Кравця, то Ви глибоко помиляєтесь! Люди не дурні і всі прекрасно розуміють в чому справа!