Форуми / Політика / Вибори / Перевибори / ЦВК / ТВК та інше / Для охочих виговоритись
| Повідомлення | |
|---|---|
Романенко ЯрославРепутація: 275 |
Так, певно не все знаю, все трохи гірше ніж думав, але ж якщо цьому завадили рибаки все одно просто так на тиху не можна передати ставок? А це добре :) На рахунок ЦВК / ТВК / Кандидатів на посаду СГ, шановні вчора я знову впевнився що всі ці проблеми в небажанні / невмінні / невчасному поясненні ситуації та агресивній поведінці деяких учасників (що навіть говорять правильні речі але не в тій інтонації), потрібно публічніше висвітлювати засідання / зібрання де піднімаються питання про долю селища. Вчора компетентні особи все пояснили з фактами та доказами, після я особисто ще провів консультації та уточнення і також підтвердили що винуваті всі по троху, і не відомі цілі які переслідували деякі особи. Ну і мені не зрозуміло, підписи що збираються це проти діючого складу комісії чи "попердеників" ?) Тому К. Оксано в деякій мірі ваша правда але не з того оку підійшли, думаю більше уточнимо все і зробимо статтю де все пояснемо людям і оці безпідставні звинувачення зведемо на нівець. Прошу присутніх намагатись не видумувати проблем. Я вмію читати думки! Не потрібно писати свої пропозиції чи зауваження на сайті :) |