Автор
Повідомлення

Романенко Ярослав

Адміністрація

Репутація: 275

• 21.12.2015 10:31
  • -2

Так, певно не все знаю, все трохи гірше ніж думав, але ж якщо цьому завадили рибаки все одно просто так на тиху не можна передати ставок? А це добре :)

На рахунок ЦВК / ТВК / Кандидатів на посаду СГ,  шановні вчора я знову впевнився що всі ці проблеми в небажанні / невмінні / невчасному поясненні ситуації та агресивній поведінці деяких учасників (що навіть говорять правильні речі але не в тій інтонації), потрібно публічніше висвітлювати засідання / зібрання де піднімаються питання про долю селища. 

Вчора компетентні особи все пояснили з фактами та доказами, після я особисто ще провів консультації та уточнення і також підтвердили що винуваті всі по троху, і не відомі цілі які переслідували деякі особи. Ну і мені не зрозуміло, підписи що збираються   це проти діючого складу комісії чи "попердеників" ?)

Тому К. Оксано в деякій мірі ваша правда але не з того оку підійшли, думаю більше уточнимо все і зробимо статтю де все пояснемо людям і оці безпідставні звинувачення зведемо на нівець.

Прошу присутніх намагатись не видумувати проблем. 

Я вмію читати думки! Не потрібно писати свої пропозиції чи зауваження на сайті :)