Форуми / Політика / Вибори / Перевибори / ЦВК / ТВК та інше / Для охочих виговоритись
| Повідомлення | |
|---|---|
Романенко ЯрославРепутація: 275 |
Не бачу сенсу розяснювати що я працюю в Києві і відїздив майже на два тижні, і ті з ким домовлявся про зустріч це знають (чи може обговоримо з яким тоном мені телефонують люди і пробують назначити зустріч? аби це було коректно то я би і зустрівся з задоволенням, в мене є пріорітети і на свою громадську позицію я виділяю кошти які заробляю своїми ж руками і не жалію що витрачаю і буду витрачати їх і нікому не дорікаю в цьому), не потрібно мені тут вказувати що робити. Буде в мене час - буде зустріч. Додано 2 хвилини потому: Оксано не потрібно форсувати події, те що я спілкуюсь з певними особами в приваті то це стосується тільки мене і їх, тільки після встановлення фактів все буде опубліковано а те що про ці зустрічі знають треті особи (Ви) - дуже дивно, бо я нікому не розказував, виходить є команда яка працює разом? :) Пропоную закрити тему про зустрічі і як я розподіляю власний час. Я вмію читати думки! Не потрібно писати свої пропозиції чи зауваження на сайті :) |