Форуми / Політика / Вибори / Перевибори / ЦВК / ТВК та інше / Для охочих виговоритись
| Повідомлення | |
|---|---|
Блохін ОлегРепутація: 0 |
Дорогі односельці. Випадково втрапив на цей сайт і вирішив написать. Соєї фамилії не пишу бо у селі є багато моїх друзів, рідних, мама, а вона реально чогось боїться. Я давно розачарувавсь у всі політиках без виключення. Я не к курсі ваших виборів і знаю про них тіки з розповідей і думаю що ви самі з цим упораєтесь. Та й мені однаково хто у вас буде головою - яровий чи кривошия, валявські чи містичани. Та й вам поверте тоже - усі вони однакові. Але хочу попросити про одне - припиніть побори у сільській раді. Коли мати розказала мені що якась жінка ,якшо її можна так назвать, взяла з неї 40 грн за оформлення субсидії, моєму обуренню не було меж. Якби мама мене не остановила ці жінці точно б не поздоровилось. Це ж до чого треба дійти, щоб з старої хворої жінки що ледве до тієї сільради дойшла, взяти 40 грн за субсидію. Але найбільше мене поразило те що мама боїться щоб я про це комусь казав, бо унеї будуть проблеми і її субсидії більш не дадуть. Років два назад я займався землею і приніс могорич землеміру, просто не памятаю як звать, - не взяла. А ця шо на субсидіях - це нехороша людина. Голови ,не знаю хто там з вас буде, це робиться у вас під носом. Вільшанці наведіть порядок у своєму селі. Ви теж колись будете старими. |