Автор
Повідомлення

Романенко Ярослав

Адміністрація

Репутація: 275

• 02.12.2015 02:06
  • +1

Дивно, має ж бути на 2 роки, як то кажуть діячі шоубізнесу "скотиняки".

На посаді бачу людину комунікабельну, з якою зможу працювати і яка буде виконувати закон "Про доступ до публічної інформації" :) Яка не дасть деребанити майно громади, знаю про зуб на ставок і не хотілось би знати продовження історії. Говорити про конкретні особистості не бачу сенсу, не відомо чи можна вибирати буде когось, а якщо виявиться що я за опонента симпатій чи навпаки заодно з Вами то буду поганий чи для однієї чи для іншої частини відвідувачів, тому залишу за собою право не говорити вподобання (хоча то й певності немає в комусь).

Свідомо - ні, занадто хитрий вийде кандидат :) За останні 2 роки у мене сформувались сталі непорушні принципи яким  не буду зраджувати (на основі них і вся моя діяльність будується), ніякого порушення законів, я навіть дістав всіх знайомих всілкими зауваженнями то про недопалки на тротуар то про перехд дороги за 40 метрів від переходу то що говорити про моє відношення до такого рівня порушень?

Я вмію читати думки! Не потрібно писати свої пропозиції чи зауваження на сайті :)