Форуми / Політика / Вибори / Перевибори / ЦВК / ТВК та інше / Для охочих виговоритись
| Повідомлення | |
|---|---|
Коваленко ОксанаРепутація: 5 |
Ярослав! Хоч закон ы недолугий, але ми повинні його дотримуватися. Щоб вирішити нашу проблему потрібно, насамперед, скасувати рішення комісії. Це повинні зробити, згідно закону, або РТВК, або ЦВК. Вони чомусь затягують це. Тому, як Ви розумієте, рішення ще ніяке не прийняте. Згідно цього закону про повторні вибори мова не може іти, тому що вибори у нас відбулися. Про все це я говорила на зборах спираючись на ЗУ "Про місцеві вибори". Але якщо вищі інстанції вирішать проводити повторні вибори,то повірте, ми не будемо протистояти. Поясніть тільки мені, будь ласка, якщо у нас було 5 кандидатів то чому повинні страждати всі через одного, хто порушив закон. Поспілкуйтеся з людьми іншого боку протистояння. Можливо у Вас з'являться інші думки і погляди. На сьогоднішній день наша місцева влада функціонує. В.о. голови, згідно закону, виконує секретар с/р. Я можу зрозуміти підлеглих. Я не розумію людину-керівника, який знаючи, що порушив закон, намагається це приховати. Я не побачила Вашої думки щодо заяви на районного депутата. Якби анулювали і не приховували правди цієї волокіти ми б не мали. Буду рада прочитати відповідь. |