Форуми / Політика / Вибори / Перевибори / ЦВК / ТВК та інше / Для охочих виговоритись
| Повідомлення | |
|---|---|
Романенко ЯрославРепутація: 275 |
Що не приємно погоджуюсь (але в даній ситуації я не можу судити, як писав не був присутній на всіх подіях). Ситуація склалась не однозначна, помилки враховані думаю всіма сторонами (я про обговорення на сайті і до чого це призвело), вислухати всіх - а як ? Тоді краще всім кому цікаво що буде писатись звернутись до того хто буде писати і уточники як автор бачить ситуацію і знайти консенсус. А в майбутньому було б добре аби політичні новини висвітлював представник місцеої влади (сподіваюсь незалежний, але це спірне питання може бути) На рахунок заяв і порушень - на даний час маємо "проблемний" факт, ситуацію потрібно вирішити (вже є рішення чи будуть перевибори чи ні ?) - якщо буде голосування там все і вирішиться, якщо один кандидат був не правий чи інші проблеми то люди покажуть це голосуванням, я особисто проблеми не бачу в повторних виборах (хіба що в кого плани інші). А про обман писав вище, її бачення, матеріали є, люди які там були також є і нікуди не ділись вони. Із знайомими що спілкувався підтверджують версію Джаніти. Я також звинувачую ВР за те що закон про вибори не досконалий і прийнятий дуже пізно - скажіть хто з учасників розібрався що за що і за кого голосували в пачці бюлетнів? Звідси і нерозуміння підлеглих і такі недолугі ситуації. Потрібно усвідомити що головне не шукати винних в не правильному баченні/висвітленні (є ж суд
Я вмію читати думки! Не потрібно писати свої пропозиції чи зауваження на сайті :) |